Geraldine Voost

13600338_10210253674683376_2606817005410020408_nGeraldine Voost

Mijn werk is altijd een mengeling van psychologie en IT geweest. Ik vind het heerlijk te werken binnen het gebied waarin deze twee zo heel verschillende werelden elkaar kruisen. Na mijn afstuderen heb ik 5 jaar in Groot Brittannië gewoond en gewerkt. Daarnaast heb ik ook aan lange termijn projecten in Ierland (Dublin) en Amerika gewerkt, naast het geven van workshops en trainingen in Amerika, Europa, en India. Een aantal projecten waar ik aan gewerkt heb: evalueren van e-learning op gebruiksvriendelijkheid, implementeren van e-learning in een IT software en consultancy bedrijf, implementeren van e-learning in een industriële omgeving, ontwerpen/ontwikkelen/project management van zowel klassikale training als e-learning, en LMS functioneel- en systeembeheer.

Op dit moment werk ik als Development & Recruitment Manager Benelux bij HeidelbergCement Benelux.

 

Public Speaking

speaker1Onderwerp Sessie: “Supporting the Flexible Worker” als onderdeel van het Business Educa track in november 2016.

Onderwerp sessie: “Reskilling the L&D Team for new challenges” als onderdeel van het Business Educa track in december 2015.

 

Opleidingen

Masters in Cognitiewetenschap (Radboud University Nijmegen) met als basis een propedeuse Psychologie. Langevin gecertificeerd instructional designer. Gecertificeerd PCM Trainer. Gecertificeerd in OPQ Assessments.

 

Contact

Geraldine Voost – geraldine@learningvisions.nl

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/gvoost

Twitter: @M0rrighan

(Visited 209 times, 1 visits today)

Comments are closed.